Login

Log in op je account

WELKOM OP DE SERVICE WEBSITE VAN HAVECO

Haveco levert een 100% Nederlands kwaliteitsproduct: Met trots gepresenteerd, met passie gemaakt.

Haveco slaagt er al jaren in het servicepercentage onder de 2% te houden. Ondanks deze prestatie hebben wij medewerkers opgeleid om alle binnenkomende servicemeldingen te beoordelen en daar waar nodig te repareren.

Haveco heeft zodoende de mogelijkheid om reparaties intern op te lossen of bij eenvoudige werkzaamheden een extern reparatiebedrijf in te huren voor werkzaamheden aan huis. Alle meldingen worden correct en deskundig behandeld en bij interne reparaties gemiddeld binnen 21 dagen weer retour gestuurd.

Uw servicemelding kunt u plaatsen onder uw persoonlijke winkel-inlog. Wij zijn u daaropvolgend graag van dienst. Binnen 5 werkdagen zult u bericht ontvangen omtrent de verdere dienstverlening.

WINKELIERS

Het invoeren van serviceopdrachten is alléén voorbehouden aan winkeliers behorende tot Haveco. Om gebruik te kunnen maken van onze service, heeft u een debiteurnummer en wachtwoord ontvangen van Haveco. Het wachtwoord is nadien door u zelf aan te passen.

Heef u geen e-mail ontvangen met u logingegevens en bent u wel bekend bij ons, gebruik dan aan de rechterzijde de functie 'wachtwoord vergeten'. Vul hier uw debiteurnummer in, u ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord en kunt vervolgens de instructies in deze e-mail volgen om in te loggen.

Heeft u problemen met inloggen of een ander probleem, neem dan contact met ons op via het nummer: 0416-276227.